Syvertsens
Hestetransport AS

Vi tilbyr våre transporttjenester for alle typer hester og formål.

  •  Nasjonalt
  •  Internasjonalt


Ukentlige faste turer:

  • Sverige
  • Oslo - Stavanger
  • Stavanger - Oslo 


Konkurranse

Flytransport

Hesteklinikker

Avl 

Utstilling

 

 

bil-g-3Yngvar Syvertsen grunnla firmaet ca. 1950 og kjørte alle typer oppdrag med hest- og dyretransport. Yngvare var den første til å transportere hester over fjellet til Bergen på de gamle og smale grusveiene i sin tid.

Noen av oppdragene bestod som i dag av transport til totoløp og transport for kjente travtrenere som Ulf Thoresen, Roger Wallman, Hans-Petter Tholfsen, Asbjørn Mehla, Kåre.E.Jansen, Magnus Helland m.fl.

 

Vi kan stolt si at vi har transportert noen av verdens beste hester - og ikke minst våre historiske norske verdensstjerner Rex Rodney og Habib på våre biler.

Sønn til Yngvar, Vidar Syvertsen, var ikke mange måneder gammel da han var med på sin første tur, og han har siden vokst opp med transport av hester. Han ønsket å være med så ofte som mulig, og etter farens bortgang videreførte han driften som har spesialisert seg på transport av hester.

Vårt firma er et familieforetak, og tredje generasjon har begynt å utdanne seg innen transport og logistikk, så vår erfaring og kunnskap videreføres. 

 

bil-g-2bil-g-1 

 

 


Webdesign ©2012 Salit